Trevlig sommar önskar vi på Yellow Kid

Även om man har ett otroligt roligt jobb så behöver man lite ledigt ibland, inte minst för att finna ny inspiration. Därför tar vi på Yellow Kid nu några veckors semester och samtidigt vill vi passa på att önska er alla en suverän sommar! Kontoret kommer dock att vara bemannat större delen av sommaren då Martin har svårt att slita sig från skärmen.

I augusti är vi tillbaka, redo för nya projekt och utmaningar. Vi laddar då även inför lanseringen av vår nya hemsida som designas i detta nu – eftersom vi är så peppade så vill vi dela med oss av en sneakpeak nedan.

Yellow Kids nya hemsida
Det där perfekta svenska sommarvädret som vi förväntar oss varje år har ju inte riktigt infunnit sig men vad gör det när man kan ägna sig åt Netflix and chill (HBO visar minst lika bra produktioner). En molnig dag kan man med gott samvete inta soffläge, logga in på aktuell streamingtjänst och dra av en säsong (eller två) av någon av alla de suveräna serier som producerats på sistone. Vi på Yellow Kid kände att vi ville dela med oss av våra favoriter nedan.

Joakim tipsar om The Crown – kostymdramat om drottning Elizabeth var en av Netflix mest hyllade serier under 2016. Enda nackdelen är att vi troligtvis får vänta ända till november på säsong 2.

Martin tycker att man trots allt borde se HBO serien Vinyl – serien som skildrar musikbranschen under 70-talet och därmed hänger sig åt droger och rock’n’roll. Tyvärr fick serien något blandade recensioner och HBO har beslutat sig för att det inte blir någon säsong 2. Trots detta har IMDb:s användare gett den 7,9 och de har sällan fel – så se den!

Min absoluta favoritserie hittills i år är The Handmaid’s Tale – dramaserien som baseras på Margaret Atwoods bästsäljande roman om det dystopiska Gilead, ett totalitärt samhälle i en tidigare del av USA som leds av en vansinnig, fundamentalistisk regim. Har du ännu inte ett HBO-konto så är denna serie en anledning till att skaffa ett.

(Alla vi Game of Thrones fans vet ju redan vad vi har att se fram emot!).

– Sara Färdmar, projektledare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *