Välkommen på Frukostlounge!

Frukostlounge hos Yellow Kid och Videoakademin

Senaste trenderna, livestreaming och handfasta tips

Under Skåne Innovation Week riktar Yellow Kid och Videoakademin strålkastarljuset på några av de största trenderna inom rörlig bild just nu. Vi snackar om vilka möjligheter som den digitala revolutionen öppnat upp för online video och livestreaming samt vilken filmskaparpotential vi faktiskt bär med oss i våra telefoner. Förutom frukost och trevligt sällskap så bjuder vi även på handfasta tips om hur du bäst utnyttjar din mobilkamera och hur du bör tänka både framför och bakom kameran.
Det är såklart kostnadsfritt – välkommen!

Morgonens program:
7.30
Frukost och mingel.

8.15
“Senaste nytt!”
Ny teknik skapar nya möjligheter att berätta en historia. Joakim Lindhé, producent på Videoakademin, berättar om de senaste trenderna inom teknik och storytelling inom online video.

8.30
“Lägg ut!”
Erik Tjernström, producent på Frogeye, berättar om den spännande utvecklingen inom livestreaming. Möjligheterna är många, men det är också fallgroparna. Erik delar med sig av tips om hur man bör tänka, framför och bakom kameran.

8.45
“Filma med mobilen – en crash course.”
Peter Wirén, filmare, producent ger en introduktion till den stora filmskaparpotential vi bär med oss i våra telefoner. Här får du de viktigaste tipsen som du behöver för att få ut bättre kvalité från din mobilkamera.

Eftersnack och mingel fram till 9.30

När: Torsdag den 1 juni 2017.
Frukost serveras från 7.30. Föredraget börjar 8.15 och pågår fram till 9.30.
VarHumlegatan 4, Malmö  (Bakom Caroli city) Videoakademin c/o Odd Hill.
Kontaktperson: Sara Färdmar

ANMÄL DIG HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *